Butona Antibakterial!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Butonat me veshje nano-argjendi, që mund të ofrojnë mbrojtje antibakteriale dhe të zvogëlojnë në mënyrë efektive rrezikun e infeksionit.
Përparësitë:
– Shkalla antibakteriale deri në 99%.
– Jetëgjatësia ≥ 3 milion herë.
– I përshtatshëm si për instalimet ekzistuese ashtu
edhe për ato të reja si dhe për projekte
modernizimi.
– Certifikuar nga SGS.