Butona Antibakterial!

Butonat me veshje nano-argjendi, që mund të ofrojnë mbrojtje antibakteriale dhe të zvogëlojnë në mënyrë efektive rrezikun e infeksionit. Përparësitë: – Shkalla antibakteriale deri në 99%. – Jetëgjatësia ≥ 3 milion herë. – I përshtatshëm si për instalimet ekzistuese ashtu edhe për ato të reja si dhe për projekte modernizimi. – Certifikuar nga SGS.

Buçaj SH.P.K office building in Kosovo

Office buildings need a lift solution that is cost effective while ensuring outstanding ride quality. An ideal choice is the KLEEMANN Atlas Basic, as seen at the Buçaj SH.P.K office building in Kosovo