Meister në vizitë tek Birra Peja

Meister Training Center ishtë në vizitë së bashku me BBQ (përfaqësues të Giz) dhe u takuan me z. Mybeshir Pajaziti ku u diskutua për projektet ekzistuese që kemi në fushën e aftësimit dual profesional, dhe  poashtu për projektet e së ardhmës dhe për mundësitë e implementimit në Kosovë. #meister #training #center #birra #peja #aftesim #trajnim […]