Meister në vizitë tek Birra Peja

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Meister Training Center ishtë në vizitë së bashku me BBQ (përfaqësues të Giz) dhe u takuan me z. Mybeshir Pajaziti ku u diskutua për projektet ekzistuese që kemi në fushën e aftësimit dual profesional, dhe  poashtu për projektet e së ardhmës dhe për mundësitë e implementimit në Kosovë.


#meister #training #center #birra #peja #aftesim #trajnim #punesim