Te rejat

Butona Antibakterial!

Butonat me veshje nano-argjendi, që mund të ofrojnë mbrojtje antibakteriale dhe të zvogëlojnë në mënyrë efektive rrezikun e infeksionit. Përparësitë: – Shkalla antibakteriale deri në

Lexo më shumë »